Nasze pyszne dania zamykamy w puszkach i wysyłamy gdziekolwiek jesteś.Na pierwszym miejscu stawiamy smak. Kucharskie rzemiosło, tradycyjne receptury i najlepsze składniki to podstawy naszej filozofii gotowania.
W 2014 roku otworzyliśmy restaurację serwującą dania współczesnej polskiej kuchni oraz steki, które jako pierwsi w Polsce sezonowaliśmy na sucho. Wyróżnienia otrzymywane od znanych w świecie gastronomii organizacji, takich jak: Michelin, Gault & Millau czy Slow Food, dodawały nam skrzydeł, ale nic nie cieszyło nas bardziej niż słowa uznania od naszych Gości. Falę popularności naszych steakhouse'ów zatrzymała jednak pandemia. To wtedy przystąpiliśmy do realizacji szalonego planu i zaczęliśmy pakować nasze dania do puszek i wysyłać w świat.
Poznajcie Przemka Skibińskiego - naszego szefa kuchni. To on tworzy receptury, dobiera najlepsze składniki i doprawia każde danie, by na końcu spróbować i powiedzieć kucharzom: dobre ! puszkujemy!
Z wykształcenia i zamiłowania (po babci) kucharz. Od w 2015 roku szefuje w kuchni Eda. Wielbiciel “slow food”, perfekcjonista, wybitny specjalista od technik obróbki i sezonowania mięs. Cokolwiek ugotuje, od razu myśli by zamknąć to w puszce :)
Żyjąc w pędzie, łatwo wpaść w pułapkę niezdrowego jedzenia. Niby każdy wie, że "jesteś tym co jesz", ale w praktyce... no właśnie, różnie bywa. Z puszkami EdRed możesz jeść szybko i wygodnie, dbając przy tym o zrównoważoną dietę bogatą w składniki odżywcze i wolne od konserwantów. Puszki Ed Red to dania gotowe na każdą sytuację, ze zdrowym i wysokiej jakości jedzeniem, po które możecie sięgnąć w domu, pracy czy na weekendowym wypadzie za miasto.